Haarmode De salon

Afspraak maken

De salon

“Professionaliteit voor een betaalbare prijs“ dat is waar het enthousiaste team van Van Herpen Haar & Byoux voor staat. Wij vertalen de trends van nu, naar een kapsel wat bij onze klant past. Vaktechniek, inspiratie, en enthousiasme over ons mooie vak halen we uit de mode, straattrends en vakgenoten uit binnen en buitenland. Of dat het nu om een nieuwe kniptechnieken gaat of de laatste kleurtrends. We zijn een team waar ervaring en jong enthousiasme samengaat. Bovendien vinden we het belangrijk dat een klant zich op zijn/haar gemak voelt bij ons. We heten u van harte welkom!

Samenloop voor Hoop

Haarmode Byoux van Herpen is sponsor van de Samenloop voor Hoop 2017. Deze loop voor KWF kankerbestrijding zal gehouden worden op 10 en 11 juni in het centrum van Heesch. De kaarsenzakken voor de Samenloop voor Hoop zijn ook bij ons te koop.

samenloop


Fashioncheque

Fashioncheque is de algemene modecadeaukaart van Nederland waarmee je op een leuke en persoonlijke manier mode cadeau kunt geven en krijgen. Ook bij van Herpen Haarmode & Bijoux kan je betalen met de Fashioncheque.

fashioncheque


Prijslijst

Knippen Heer € 22,00
Knippen Dame € 23,00
Knippen Wassen Model Drogen € 28,50
Knippen Dame Fõhnenvanaf € 35,00
Knippen Kindt/m 4 jaar € 17,50
Knippen Kind woensdagt/m 12 jaar € 16,50
Omvorming all-in vanaf € 76,00
Knippen Heer + snelle kleuring € 37,50
Basis kleuring vanaf € 33,50
Kleur toningvanaf € 24,00
High lightsvanaf € 35,50
Bruidsstyling, prijs op maatvanaf € 57,50